Dak- en zinkwerk

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakbedekking en zinkwerken, wij werken onder andere met de dakbedekking, EPDM, bitumineus, kunststof en PVC.


Dakbedekking

Voor daklekkages, dakrenovaties en dakisolatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen dit allemaal voor u in orde maken.

 

 


zink

Als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekking en in hemelwaterafvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar, omdat het lang meegaat en daarna opnieuw gebruikt kan worden. De levensduur van bouwzink word steeds langer, omdat de zuurgraad van regenwater verminderd. Zink is 100% recyclebaar en is dus goed voor de verduurzaming van ons leefklimaat.


Dakgoten en regenpijpen

Tegenwoordig kun je dakgoten uitkiezen in veel vormen en maten. Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar zorgen ook voor de sfeer die je wil creëren en de uitstraling van je huis. Voor zinken of koperen dakgoten kunt u bij ons terecht.

Loodwerk

In de bouw worden nog steeds diverse details uitgevoerd in lood. Het voordeel hiervan is dat het een duurzaam product is wat zich relatief eenvoudig in diverse vormen laat zetten en kloppen. Ook aan uw woning zal lood zijn toegepast om bijvoorbeeld het dak waterdicht af te werken of de aansluiting tussen schoorsteen en dakpannen goed af te dichten. Onze vakmensen kunnen ook hieraan reparaties uitvoeren of het lood vervangen.

Geïnteresseerd?