Elektra

Vervangen of uitbreiden meterkast

Vaak bij het verbouwen van uw woning (keuken, aanbouw, kantoor etc.) komt het vaak voor dat uw groepenkast niet voldoende groepen heeft. Of als u groepenkast verouderd is en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Kunt u kiezen voor het uitbreiden of geheel vervangen van uw groepenkast.

Bij plaatsen stroom- of schakelpunten.

Tegenwoordig krijgen we steeds meer elektrische apparaten, dus vaak stroompunten te kort. Of net niet op de juist plaats, vaak een geklungel met verlengsnoeren en verdeel blokken wat brandgevaar met zich mee brengt. Het professioneel bij plaatsen van een stroom- of lichtpunt kunnen wij voor u verzorgen.

 

Vernieuwen schakelmateriaal

Vernieuwen/vervangen van het schakelmateriaal in uw woning is vrijwel altijd mogelijk. Wilt u uw woning een andere look geven kunt u uit verschillende lijnen schakelmateriaal kiezen. Na het maken van een afspraak komen wij geheel vrijblijvend en gratis langs met verschillende demo modellen zodat u een goede keuze kan maken. Mocht u een nu al nieuwsgierig zijn wat er allemaal mogelijk is, kunt u altijd de Busch jaeger site bezoeken.

Geïnteresseerd?