Verwarming

U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw cv ketel tot aan complete verwarmingsinstallaties. Een paar van deze verwarmingssystemen zijn:

Verwarmingsketel

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel die energie besparend is met een hoog rendement, kunnen wij u hierin goed adviseren. Bent u benieuwd welke ketel goed aansluit bij uw woonsituatie verwijzen we u door naar de Nefit Adviestool (zo kunt u zelf kijken welke ketel het beste bij u past).

Bekijk de Nefit Adviestool >>

 

Meer informatie?
Neem contact op >>

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker gekozen als verwarmingssysteem. Je kunt het gebruiken als hoofdverwarming of als bijverwarming. Wilt u geen radiatoren meer aan uw wand dan is vloerverwarming de perfecte oplossing voor u.

Vloerverwarming werkt eigenlijk op dezelfde manier als een radiator. Warm water stroomt door de leidingen waardoor er warmte ontstaat en die warmte wordt afgegeven aan de omgeving. Het voordeel van vloerverwarming is dat je het niet ziet en het geen ruimte in beslag neemt.

Meer informatie?
Neem contact op >>

vv

  • Energie zuiniger. Door gelijkmatige temperatuurverdeling kan de temperatuur 1 à 2 graden lager zijn dan bij andere systemen, wat u al gauw een energiebesparing oplevert van 10% à 20%.
  • Niet zichtbaar. Omdat vloerverwarming onder je vloer komt te liggen, kan je hem zelf met het blote oog niet zien.
  • Mensen met allergie problemen of astma aandoeningen zullen zich beter voelen in een ruimte die verwarmd wordt met vloerverwarming.
  • Omdat je vloerverwarming onder je gehele vloer zit, wordt elk gedeelte op dezelfde manier verwarmd. Bij een radiator moet je wachten tot de warmte zich verdeeld over de kamer.
  • Warme voeten. Doordat de warmte vanaf de grond wordt verspreid heb je altijd lekkere warme voeten in huis.

Meer informatie?

Neem contact op >>

vvHet aanleggen van vloerverwarming kan op verschillende manieren gebeuren. De manier waarop het gaat gebeuren
is afhankelijk van de situatie. Je kunt bijvoorbeeld de bestaande dekvloer infrezen en daar de vloerverwarming in wegwerken. Je kunt ook de vloerverwarming leggen en er een nieuwe dekvloer overheen storten.

 

Meer informatie?
Neem contact op >>

Radiatoren

radiatorOok voor het vernieuwen of bijplaatsen van radiatoren kunt u bij ons terecht. Wij werken met merken zoals: Henrad, Radson en Thermrad.

Wilt u meer verwarmingscapaciteit of wilt u weten welke designraditoren?

Neem contact op >>

Kachels

kachelVaak denken mensen bij het woord kachel aan een ouder huis met bewoners die al op leeftijd zijn, maar ook voor de jongere is een kachel ideaal. Je hoeft je cv niet helemaal te laten opstarten en het creëert sfeer in huis. Je kunt als je ’s avonds thuis komt even lekker de kachel aanzetten, waardoor de ruimte al snel verwarmd wordt met een aangename warmte.

Heeft u een gaskachel die onderhoud nodig heeft of wilt u een nieuwe gaskachel geplaatst hebben?

Neem contact op >>

Geïnteresseerd?