Dak- en zinkwerk

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakbedekking en zinkwerken. We werken o.a. met EPDM-dakbedekking, bitumineus, kunststof en PVC. 

Dak- en zinkwerk II
  • Dakbedekking

  • Zink

  • Dakgoten en regenpijpen

  • Loodwerk

Dakbedekking

Voor daklekkages, dakrenovaties en dakisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met o.a. EPDM, bitumineuze dakbedekking etc.

Dakbedekking

Zink

Als bouwmateriaal in dak- en gevelbekleding en in hemelwaterafvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar. Zink heeft een lange levensduur en kan na gebruik opnieuw worden gebruikt. Tevens is zink  100% recyclebaar en dus goed voor de verduurzaming van ons leefklimaat.

Zink

Dakgoten en regenpijpen

Tegenwoordig zijn dakgoten leverbaar in vele vormen en maten. Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar zorgen ook voor de sfeer en uitstraling van je huis. Voor zinken of koperen dakgoten kunt u bij ons terecht.

Dak- en zinkwerk IIII

Lood

In de bouw worden nog steeds diverse details uitgevoerd in lood. Het voordeel hiervan is dat lood een duurzaam product is wat zich relatief eenvoudig in diverse vormen laat zetten en kloppen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om reparaties uit te voeren of het lood te vervangen.

Lood

Bekijk hier hoe wij het dak voorzien van nieuwe dakbedekking

Geïnteresseerd in onze diensten?

Installatiebedrijf de Zwaan

Erwin de Zwaan

Prins Alexandererf 47
8071 NS Nunspeet

0624591131
erwin@installatiebedrijfdezwaan.nl

KvK-nummer: 53060253